+31(0)495-588740

Hoe kunnen we u helpen?

Search bus offers

2 Volwassenen
0 Kinderen
wijzig ›
Ga naar
10 dagen
26 sep 2014 - 2 okt 2014

Selecteer a.u.b. een bestemming, hotel of regio

Busvakanties - Tossa de Mar

Aparthotel Esmeraldas

SpanjeCosta BravaTossa de Mar

Aparthotel Esmeraldas ligt op 800 meter van het strand van Tossa de Mar aan de Costa Brava. Het aparthotel beschikt over een buitenzwembad en appartementen met airconditioning, satelliet-televisie en een balkon en een goed ingerichte kitchenette. Bij deze accommodatie is sprake van een vroegboek-korting van 7% indien u minimaal 60 dagen vóór de aankomstdag boekt. Deze korting is nog niet in onderstaande prijzen verwerkt en wordt zichtbaar in de kassabon nadat u uw keuze heeft gemaakt.

Meer informatie · Bekijk foto's · Bekijk ligging

Verzorging: Half pension
Aantal dagen: 10 dagen
Vertrek: vr, 26 september 2014

Prijs v.a.: € 289,00

Prijzen en beschikbaarheid
9.2

Hotel Golden Bahia de Tossa & Spa

SpanjeCosta BravaTossa de Mar

Het Golden Bahia de Tossa & Spa ligt op 800 meter van het strand en 300 meter van het centrum van Tossa de Mar. Het hotel heeft een prachtig buitenzwembad wat is omringd door palmbomen en een groot zonneterras. U heeft de mogelijkheid om bij dit hotel All Inclusive telefonisch bij te boeken!

Meer informatie · Bekijk foto's · Bekijk ligging

Verzorging: Half pension
Aantal dagen: 10 dagen
Vertrek: ma, 6 oktober 2014

Prijs v.a.: € 338,00

Prijzen en beschikbaarheid
8.3

Hotel Costa Brava

SpanjeCosta BravaTossa de Mar

Het hotel Costa Brava bevindt zich op ca 200 meter van het centrum van Tossa de Mar en is rustig gelegen. Dit stijlvolle en moderne driesterren hotel is een echte aanrader voor families en biedt ook diverse activiteiten voor jong en oud. ACTIE: Bij dit hotel krijgt u in een bepaalde periode een nacht verblijf gratis!

Meer informatie · Bekijk foto's · Bekijk ligging

Verzorging: Half pension
Aantal dagen: 10 dagen
Vertrek: vr, 26 september 2014

Prijs v.a.: € 271,00

Prijzen en beschikbaarheid
7.6

Hotel Oasis Tossa

SpanjeCosta BravaTossa de Mar

Een zeer net en verzorgd hotel met hele goede maaltijden en een uitgebreid animatie programma. Alle kamers beschikken over een balkon en airco. Het Oasis Tossa ligt op ca. 5 minuten lopen van het centrum van Tossa de Mar. Bij dit hotel krijgt u in een bepaalde periode een nacht gratis.

Meer informatie · Bekijk foto's · Bekijk ligging

Verzorging: Half pension
Aantal dagen: 10 dagen
Vertrek: vr, 3 oktober 2014

Prijs v.a.: € 246,00

Prijzen en beschikbaarheid

OK

×

Kies uw volledige reisgezelschap

OK Annuleren

×

Uw reisgezelschap

Kies uw reisgezelschap om de juiste prijzen en beschikbaarheid te tonen, waarbij ook rekening wordt gehouden met eventuele kinderkorting.

Volwassenen

(2 t/m 15 jaar)


Leeftijd volwassenen Leeftijd kinderen

Opslaan Annuleren

×

Hulp bij uw boeking

Stap 1: Uw reisgezelschap bepalen

Onder de tab "Prijzen en beschikbaarheid"  ziet u rechts de informatie zoals hiernaast aangegeven. Standaard staat uw reisgezelschap op 2 personen. 

In de groene tekst ziet u dat de 2 volwassenen van dit reisgezelschap nog niet in een kamer zijn ingedeeld.

Klik op wijzig om uw reisgezelschap aan te passen aan uw situatie. Daarbij vragen wij u direct de leeftijd van alle deelnemers op te geven i.v.m. eventuele kortingen.

In het onderstaande plaatje ziet u het scherm "Uw reisgezelschap". Kies "Opslaan" nadat u uw reisgezelschap heeft aangepast

Uw reisgezelschap

Stap 2: Vertrek periode, reisduur en verzorging

Als u uw reisgezelschap heeft opgeslagen gaat u verder door te kiezen voor uw gewenste "vertrekperiode vanaf", het aantal dagen dat u op vakantie wilt en het verzorgingstype. Let op: Niet alle hotels beschikken over alle verzorgingstypes. U kunt doorgaans kiezen voor "Halfpension (standaard), Volpension of All-Inclusive. 

Stap 3: Personen aan kamers toewijzen en reizen met kinderen

Als voorbeeld nemen we een reisgezelschap bestaande uit een familie met 2 volwassenen en 2 kinderen. Bij het boeken mogen kinderen onder de 15 jaar niet alleen op de kamer, maar moeten ze altijd met minstens 1 volwassene in de kamer ingedeeld worden om voor u de beste prijs te berekenen. In onderstaand voorbeeld zit u dat dit hotel 2- en 3-persoonskamers aanbiedt. Lees verder onder het plaatje!

Met een reisgezelschap van 4 personen, kiest u best voor 2x een 2-persoonskamer. Dat doet u door op de prijs te klikken. Na het klikken op de prijs, krijgt u een (verschillende) voorstellen om personen aan de kamer toe te wijzen. 

Kies "OK" en u komt terug in het scherm bij Prijzen en Beschikbaarheid. In de groene tekst die we eerder noemden, ziet u nu staan: "Nog in te delen reizigers: 1 Volwassene / 1 kind". Het systeem heeft dit al begrepen en biedt u nu nog de mogelijkheid van een 2-persoonskamer aan voor de nog in te delen personen. Kies ook deze kamer en herhaal de stap hiervoor.

Stap 4: Uw boeking afronden

Aan de linkerkant van het scherm ziet u nu de volledige berekening van reissom op basis van 4 personen, waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen. Met de knop "Boek uw vakantie" gaat u verder met de boeking, het opgeven van de namen van alle reizigers, uw login gegevens voor "Mijn Solmar", het kiezen (indien mogelijk) van First Class en het kiezen voor een eventuele reis- en annuleringsverzekering. Na stap 3 ontvangt u uw boeking via een email en kunt u desgewenst alvast een aanbetaling doen. 

Heeft u toch nog vragen over uw boeking van kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met Solmar Tours. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder op: 0495-588740

Veel reisplezier! 

Solmar Tours

×
×
Even geduld terwijl we de zoekopdracht uit te voeren

Call for booking.